home
o nama
trazi
trazi
radionice
trazi
trazi

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tko živi u Hotelu Medo provjerite ove subote!

Ove subote, 18. travnja priču o Hotelu Medo, ispričat će vam tri sestre Tupete, Lepete i Mupete. Puno je vremena prošlo od zadnjeg posjeta njihovu hotelu. Nitko ne zna zašto su same, odvojene od svijeta već godinama. A bilo bi dobro saznati zašto se hotel zove Hotel Medo, zar ne?

Kako kaže autorica predstave Petra Radin: Ovo je predstava o zajedništvu, zaboravljenim vrijednostima, tradiciji i životu koji ne mora biti užurban i u kojem mobiteli, ipodovi i kompjuterske igrice ne igraju glavnu ulogu.Vratimo se ovo predstavom, bar na jedan dan, na sam Badnjak, u svijet naših roditelja i osjetimo tu ljepotu, a možda naše tri sestrice pokrenu neku novu priču i Hotel Medo ponovo zasja novim sjajem.

 Glume Petra Radin, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković.

Vidimo se u 11 sati u Griču, Jurišićeva 6. Cijena ulaznice je 30kn,

Draga publiko, vežite se i uletite u svijet bajke jer u Tvornici lutaka sve je moguće!

Read more...

Otkazani Sami u kući!

Dragi svi,

sutrašnja izvedba predstave "Sami u kući" otkazana je zbog bolesti glumca. Novi raspored potražite OVDJE.

Hvala vam na razumijevanju!

Ugodan vam vikend želimo!

Voda na Sceni Grič ove subote!

Predstava „Haha20“ je priča o prijateljstvu jedine preostale kapljice u presušenom jezeru i usamljene djevojčice Paole.

Kapljica (Ecija Ojdanić) i Paola (Petra Radin) upoznaju se i kreću u avanturu života – povratak presušenog jezera. Suvremeni način života već i samoj djeci diktira ubrzani razvoj koji ponekad preskače osnovne faze djetinjstva: zatrpana tabletima, i-phonima, medijskim trikovima, današnja djeca kao da više nemaju vremena za igranje. Kada su se zadnji put popeli na drvo, gradili kule u visokoj travi ili okupali u jezeru ili rijeci? 

Ovu prekrasnu priču pogledajte u subotu, 28. ožujka na Sceni Grič, Jurišićeva 6 u 11 sati. Cijena ulaznice je 30 kn.

Read more...

Sami u kući ove subote u Griču!

Najnovija predstava Tvornice lutaka "Sami u kući", autora i redatelja Staše Zurovca na rasporedu je 21. ožujka na Sceni Grič ( Jurišićeva 6) u 11 sati. Glume Luka Petrušić, Damir Poljičak i Petra Radin. 

Troje djece Damir, Mario i Petra, ostali su sami u kući, a kako roditelja u blizini nema, kaos se sprema. Vesela trojka odvest će vas u svijet cirkusa, gusara, morskih sirena i čarobnih napitaka čiji su recepti spremljeni u najdublje ladice svijeta. No, uza sve slobode koje su im dane odlaskom odraslih i čine ih nedodirljivima, vrebaju i opasnosti. Kako se obraniti od čudovišta i čudaka koji čekaju ispod kreveta ili iza ugla? Dok si rekao keks, sve je riješeno. Zajedništvo je nepobjedivo.

Read more...

Novosti i informacije!

Poštovana i cijenjena publiko,

imamo malih poteškoća s internetskom stranicom pa neke obavijesti nisu više vidljive trenutno. U najkraćem mogućem roku ćemo otkloniti problem, a do tada hvala na razumijevanju,

U subotu, 14. 03 umjesto predstave Sami u kući  igra Hotel Medo.

Subote, 21. ožujka na rasporedu je naša najnovija predstava Sami u kući.

Uskoro više!

Ekipa na premijeri 07.03. Sami u kući / Damir Poljičak, Petra Radin, Luka Petrušić i Staša Zurovac

Životinjsko carstvo razveselit će vas ove subote!

Veselo "Životinjsko carstvo- tko se boji straha još", na rasporedu je ove subote, 10. siječnja na Sceni Grič, Jurišićeva 6. Vidimo se u 11 sati. Cijena ulaznice je 25 kn.

Kao i uvijek u Životinjskom carstvu dani su puni novosti i nepredvidljivih pustolovina! Pandu Amandu čeka veliko plesno natjecanje, galeb Stipe spustio je sidro i na trenutak se odlučio odmoriti od svojih lutanja po svjetskim morima, lav Leopold uči rikati, krokodil Kroko se priprema za polufinale u vaterpolu, a žirafa Gracija u panici smišlja kako što bolje urediti naslovnicu svog poznatog časopisa ˝Šumska moda˝. 

Svi oni imaju nešto zajedničko – strah. Svatko se nečega boji, neuspjeha, gubitka, samoće, toga da će ispasti smiješan pred drugima i da ga okolina neće prihvatiti i mnogo čega drugog. U početku je njihov strah velik, ali se uskoro sve počinje mijenjati.

Read more...

Priča o Tupsonima ove subote u Griču!

 

U goste nam je ove subote, 03. siječnja stiže kazalište "Prijatelj" sa svojom fantastičnom predstavom "Priča o Tupsonima ili zašto treba učiti". Glume Hrvoje Zalar i Anja Đurinović. Namijenjena je djeci od 4 do 11 godina. Početak je u 11 sati, a cijena ulaznice 25 kn.

Djecu moramo upućivati, često i tjerati na učenje. To se samo po sebi razumije. Ali na jednostavno dječje pitanje „zašto treba učiti?“ odgovor i nije tako lak. Možemo li mirne duše spominjati uspješnu karijeru, veću plaću, ugled u društvu...? Teško. Najbolji učenici neće voziti najskuplje automobile. A ako i hoće to neće biti zato jer su bili najbolji učenici. Dakle, vratimo se postavljenom pitanju.

„Kazalište Prijatelj“ pokušava prijateljski, duhovito na njega odgovoriti. Predstava govori o narodu Tupsona koji se jako voli igrati balonima. Učenje im zna biti malo dosadno, ali su shvatili da je ono potrebno. Ako ne učiš, onda ništa ne znaš. A znanje donosi MOĆ, u najopćenitijem i najširem smislu. I pomoću nje se lakše boriš protiv nevolja i velikih Glupsona kojih na žalost u životu nikad ne nedostaje. I zato cijeli svoj vijek Tupsoni (a to smo metaforički svi mi) bježimo od toga da budemo Glupsoni (da ništa ne znamo) i želimo biti Pametnjakovići (pa da sve znamo). E sad...Glupsoni nikad ne uče, a Pametnjakovići se nikad ne igraju! Tupsoni jedini znaju da ni jedno ni drugo nije dobro! Uostalom, igra je najljepše i najlakše učenje!

Read more...

Kraj godine uz najšlampavijeg Djeda Mraza!

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama oko podjele Božićnih darova. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Djeda pameti – sakrije vreću s darovima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i još k tome shvati kako je Baka uvijek sama za Božić dok on putuje po svijetu, odluči ju povesti sa sobom. U svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta. Glume: Lucija Živković i Dino Škare.

Ovu zabavnu priču pogledajte ove subote,20. prosinca na Sceni Grič (Jurišićeva 6). Početak je u 11 sati, a cijena ulaznice 30 kn. Rezervirati ih možete na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Najnovija predstava "Hotel medo" ove subote u Griču!

Najnoviju predstavu Tvornice lutaka Hotel Medo, autorice i redateljice Petre Radin, pogledajte ove subote, 06. prosinca na Sceni Grič, s početkom u 11 sati. 

Glume: Ana Kraljević, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković.

Cijena ulaznice je 30 kn. Rezervirati ih možete na e mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Čekamo vas u Griču!


Premijera predstave "Hotel Medo" ove nedjelje!

Premijera predstave Hotel Medo, autorice i redateljice Petre Radin, održat će se u nedjelju, 23. studenog u kazalištu Tvornica lutaka s početkom u 18 sati. Izvedbe su na rasporedu 29. studenog i 06. prosinca u 11 sati. 

U Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov, nekad popularni Hotel Medo. Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa, koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na sam Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste?  Tri sestre, vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

Read more...

home
trazi
trazi
trazi
trazi
trazi
trazi