home
o nama
trazi
radionice
trazi
trazi

Čarobni osmijeh

Najdugovječniju predstavu Tvornice lutaka "Čarobni osmijeh" autorica Petre Radin i Anice Tomić,  pogledajte 6. veljače na Sceni Grič, Jurišićeva 6, s početkom u 11 sati. Ulaznicu po cijeni od 25 kn možete kupiti na blagajni kina prije početka predstave ili rezervirati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dječak Mrgud, koji kroz slučajno dobiveni dar osmijeha doživljava preobražaj sebe i svoga grada, provest će vas kroz Zagreb iz drugačije perspektive. U našoj toploj priči kumice, smetlari, ulični prodavači, svirači i mađioničari dobivaju priznati status te darujući ljubav postaju tajni redatelji ljudskih sudbina. 

Produkcija: Tvornica lutaka  Scenarij: (prema priči Petre Radin): Anica Tomić  Režija: Iva Lipovac

Muzika: Mihael Nikolić  Lutke i rekviziti: Dunja Niemčić  Kostimi: Lana Kaiser

Pokret: Nikica Viličić  Scenografija: Matija Šantić  Glumi/animira lutke: Petra Radin

Otkazana subotnja matineja "Profesor Baltazar"

Poštovana publiko,

zbog nepredviđenih okolnosti otkazana je izvedba predstave "Profesor Baltazar-put oko svijeta" zakazana za ovu subotu, 30. siječnja u 11 sati.

Hvala na razumijevanju!

Vaša Tvornica lutaka

Mala zelena gusjenica u Griču ove subote!

Mala zelena gusjenica je u velikom problemu. Naime, htjela bi brzo odrasti i jako je nestrpljiva. Hoće li joj ikada narasti krila i hoće li ikada postati lijepom, pitanja su koja ju muče. U potrazi za odgovorima, ona odlazi od kuće, a niz susreta s krijesnicom i buba-marom, mravima i žutom gusjenicom pomoći će joj na putu ostvarenja njezine želje. Budite potpora maloj gusjenici ove subote, 23. siječnja u Griču. Svaka pomoć joj je dobro došla:) Rezervirajte svoje ulaznice po cijeni od 25 kn na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vidimo se u Jurišićevoj 6 u 11 sati.

Režija: Tea Gjergjizi-Agejev  Glume: Lucija Barišić i Damir Kovač

Iznenađenje u siječnju!

Draga publiko,

u 2016. godinu ulazimo s iznenađenjem za bake i djedove. U mjesecu siječnju odnosno tijekom svake subotnje matineje u 11 sati, bake i djedovi koji dovede svoje unuke na predstavu, ne plaćaju ulaznicu odnosno plaćaju ih samo za djecu.  Ove subote, 16. siječnja na rasporedu je predstava "Životinjsko carstvo- tko se boji straha još". Provjerite čime se bavi vesela družba koju čine panda Amanda, galeb Stipe, lav  Leopold, krokodil Kroko i žirafa Gracija.  Početak je u 11 sati, a cijena ulaznice 25 kn. Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na 098 1656846.

Vidimo se u Griču!

Read more ...

And we are back!

Dragi prijatelji našeg malog kazališta nadamo se da ste se odmorili ali i da ste nas pomalo željni. Idući tjedan startamo s matinejama.

16.1. Životinjsko carstvo

23.1. Mala zelena gusjenica

30.1. Profesor Baltazar

Rezervirajte svoje ulaznice na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 0981656846 i vidimo se u Griču, Jurišićeva 6.

Šlampavi djed Mraz u Arena centru!

Draga djeco,

u potrazi za darovima koje je izgubio jer je bio izuzetno šlampav, Djed Mraz je ovoga puta odlutao čak do Arena centra.

Hoće li djed naći darove i tko je sve krivac u ovoj priči, provjerite: 

19.12. u 16:00, 17.00, 18:00
20.12. u 16:00, 17:00, 18:00
 
Vidimo se u Areni, dođiteeeeteee i smijte se s nama!
 
 

Režija: Petra Radin

Glume: Filip Detelić/ Zoran Pribičević i Petra Radin/Sementa Rajhard

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz odigrava se velika drama oko podjele Božićnih darova. Djed je vrlo neuredan i šlampav, nikad ne znam gdje su mu stvari, tako da baka uglavnom obavlja poslove za njega. No, ove je godine Baki dozlogrdilo te je odlučila naučiti Djeda pameti – skrila je vreću s darovima za djecu. Djed se potpuno izbezumljen baca u potragu za darovima, dok se Baka pravi da ništa ne zna. Kada Djed Mraz nauči lekciju, a uz to shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta

Read more ...

Posljednja božićna matineja Tvornice lutaka

Naš "Šlampavi Djed Mraz" još uvijek se nije odšlampavio! embarassed

Sve vas, stoga, pozivamo da nam se pridružite i ove subote, 12.12. u 11h u dvorani Kina Grič, kako bismo, posljednji put u ovoj godini, zajedničkim snagama pomogli Baki Mraz da ga nauči pameti!  
Igraju: Zoran Pribičević i Sementa Rajhard, a cijena ulaznice iznosi 25kn.

Rezervirajte svoje ulaznice na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.i vidimo se u subotu! laughing

 

Šlampavi Djed Mraz ove subote u Griču!

Predstava "Šlampavi Djed Mraz" na rasporedu je ove subote, 05. prosinca na Sceni Grič, Jurišićeva 6 u 11 sati.

Režija: Petra Radin  Glume: Filip Detelić i Sementa Rajhard

Cijena ulaznice je 25kn, a rezervirati ih možete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i 0981656846.

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz odigrava se velika drama oko podjele Božićnih darova. Djed je vrlo neuredan i šlampav, nikad ne znam gdje su mu stvari, tako da baka uglavnom obavlja poslove za njega. No, ove je godine Baki dozlogrdilo te je odlučila naučiti Djeda pameti – skrila je vreću s darovima za djecu. Djed se potpuno izbezumljen baca u potragu za darovima, dok se Baka pravi da ništa ne zna. Kada Djed Mraz nauči lekciju, a uz to shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

Dob: 3+

Read more ...

U Noći kazališta zovemo vas na jutarnji Hotel Medo!

Hotel Medo, autorice i redateljice Petre Radin, pogledajte ove subote, 21. studenog u 11 sati. Dođite u Grič, Jurišićeva 6 i otkrijte što se novoga događa u hotelu Medo i koja iznenađenja spremaju tri sestrice.

Glume Petra Radin, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković.

Ova izvedba će se održati u sklopu Europske noći kazališta te je cijena ulaznice snižena na 10kn. Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i 091 524 2323.

Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov, nekad popularni Hotel Medo. Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa, koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na sam Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste?  Tri sestre, vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

 Dob 4+

 

Čudesna šuma zove na druženje!

Čudesna šuma, redatelja Krešimira Dolenčića, ove subote, 14.11. u 11 sati u Griču!

Uz pomoć naših junaka prisjetit ćemo se likova iz istoimenog animiranog filma. Naša predstava, priča je o trojici prijatelja koji se na jednom rođendanu prisjete kako im je crtić Čudesna šuma obilježio djetinjstvo i koliko su ga voljeli gledati. Likovi slikar Paleta, dabar Oštrozub, medvjed Mate, lisica Lili, ježevi Do, Re i Mi, dvorski čarobnjak Štapić i zli Kaktus Car odvest će vas u čarobni svijet gdje avanturama nema kraja.Čekaju bas bombastični Filip Detelić, Ivan Magud i Slaven Španović.

Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cijena ulaznice je 30 kn. Vidimo se u Jurišićevoj 6.

 

Read more ...

home
trazi
trazi
trazi
trazi
trazi