home
o nama
trazi
radionice
trazi
trazi

Šlampavi Djed Mraz ove subote u Griču!

Predstava "Šlampavi Djed Mraz" na rasporedu je ove subote, 28. studenog na Sceni Grič, Jurišićeva 6 u 11 sati.

Režija: Petra Radin  Glume: Filip Detelić i Sementa Rajhard

Cijena ulaznice je 25kn, a rezervirati ih možete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i 0981656846.

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz odigrava se velika drama oko podjele Božićnih darova. Djed je vrlo neuredan i šlampav, nikad ne znam gdje su mu stvari, tako da baka uglavnom obavlja poslove za njega. No, ove je godine Baki dozlogrdilo te je odlučila naučiti Djeda pameti – skrila je vreču s darovima za djecu. Djed se potpuno izbezumljen baca u potragu za darovima, dok se Baka pravi da ništa ne zna. Kada Djed Mraz nauči lekciju, a uz to shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

Dob: 3+

Read more ...

U Noći kazališta zovemo vas na jutarnji Hotel Medo!

Hotel Medo, autorice i redateljice Petre Radin, pogledajte ove subote, 21. studenog u 11 sati. Dođite u Grič, Jurišićeva 6 i otkrijte što se novoga događa u hotelu Medo i koja iznenađenja spremaju tri sestrice.

Glume Petra Radin, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković.

Ova izvedba će se održati u sklopu Europske noći kazališta te je cijena ulaznice snižena na 10kn. Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i 091 524 2323.

Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov, nekad popularni Hotel Medo. Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa, koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na sam Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste?  Tri sestre, vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

 Dob 4+

 

Čudesna šuma zove na druženje!

Čudesna šuma, redatelja Krešimira Dolenčića, ove subote, 14.11. u 11 sati u Griču!

Uz pomoć naših junaka prisjetit ćemo se likova iz istoimenog animiranog filma. Naša predstava, priča je o trojici prijatelja koji se na jednom rođendanu prisjete kako im je crtić Čudesna šuma obilježio djetinjstvo i koliko su ga voljeli gledati. Likovi slikar Paleta, dabar Oštrozub, medvjed Mate, lisica Lili, ježevi Do, Re i Mi, dvorski čarobnjak Štapić i zli Kaktus Car odvest će vas u čarobni svijet gdje avanturama nema kraja.Čekaju bas bombastični Filip Detelić, Ivan Magud i Slaven Španović.

Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cijena ulaznice je 30 kn. Vidimo se u Jurišićevoj 6.

 

Read more ...

Čarobni osmijeh Petre Radin ove subote u Tvornici lutaka!

 Čarobni osmijeh priča je o Zagrebu iz perspektive jednog tužnog dječaka, kojem zagrebački pantomimičar slučajno daruje sposobnost osmijeha. Dječak odjednom doživljava preobražaj i vidi svijet potpuno drugim očima. Kada se dječak uistinu nauči smijati, tada i progleda.

Autorica: Petra Radin

Režija: Iva Lipovac

Dramski tekst: (prema priči Petre Radin): Anica Tomić

Glumi: Petra Radin

Cijena ulaznice: 25kn

Dob: 4+

Read more ...

Sami u kući ove subote u Griču!

U Tvornici lutaka u Griču, ove subote 31. listopada u 11 sati, pogledajte veselu trojku koja će vas odvesti u svijet cirkusa, gusara, morskih sirena i čarobnih napitaka!

Kad iz kuće odu velike glve, uz veselje, igru i veliki nered, caruju male!

Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi govori autor i redatelj Staša Zurovac: aktualnost ove bajke za djecu počiva na vrijednosti koja je u današnje vrijeme gotovo izgubila svoje mjesto i značenje, a to je prijateljstvo. Tegobe suvremenog čovjeka kao što su: usamljenost, otuđenost i bezizlaznost, ali i suprotno tome – vrijednost prijateljstva, u ovoj se predstavi zrcale u prizorima utemeljenim na stvarnim događajima dječje i naše svakodnevnice.

Troje djece Damir, Mario i Petra, ostali su sami u kući, a kako roditelja u blizini nema, kaos se sprema. Vesela trojka odvest će vas u svijet cirkusa, gusara, morskih sirena i čarobnih napitaka čiji su recepti spremljeni u najdublje ladice svijeta. No, uza sve slobode koje su im dane odlaskom odraslih i čine ih nedodirljivima, vrebaju i opasnosti. Kako se obraniti od čudovišta i čudaka koji čekaju ispod kreveta ili iza ugla? Dok si rekao keks, sve je riješeno. Zajedništvo je nepobjedivo.

Glume Luka Petrušić, Damir Poljičak i Petra Radin.

Cijena ulaznice je 30 kn. Rezervacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Provjerite kako će se mala zelena gusjenica pretvoriti u leptira ove subote u Griču!

Maloj zelenoj gusjenici nije uopće lako. Naime, htjela bi brzo odrasti i jako je nestrpljiva. Hoće li joj ikada narasti krila i hoće li ikada postati lijepom, pitanja su koja ju muče. U potrazi za odgovorima, ona odlazi od kuće, a niz susreta s krijesnicom i buba-marom, mravima i žutom gusjenicom pomoći će joj na putu ostvarenja njezine želje. Budite potpora maloj gusjenici ove subote, 24. listopada u Griču. Svaka pomoć joj je dobro došla:) Rezervirajte svoje ulaznice po cijeni od 25 kn na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vidimo se u Jurišićevoj 6 u 11 sati.

Režija: Tea Gjergjizi-Agejev

Glume: Lucija Barišić i Damir Kovač

Profesor Baltazar zove na avanturu!

Predstava profesor Baltazar- put oko svijeta na rasporedu je u subotu, 17. listopada u 11 sati. Cijena ulaznice je 30kn, a rezervirati ih možete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 091 524 2323. Rezervirane ulaznice potrebno je podignuti pola sata prije početka predstave.

Profesor Baltazar je znanstvenik, dobroćudan ljubitelj prirode i svih živih bića, zaštitnik, borac za dobro i protiv zla, ekolog, promicatelj tolerancije, mira i ljubavi, duhovit, maštovit, skroman i nenametljiv, uslužan i požrtvovan.

Ova naša priča prati znatiželjnu pticu koja uvijek svugdje kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovog svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njenog jata. Sama, izgubljena i tužna, ptica doputuje u Zagreb, gdje upoznaje čistačicu ulica koja je dovodi do profesora Baltazara koji naravno spašava stvar.

Dramski tekst prema motivima priča napisala je Petra Radin, a predstavu je režirao Mario Kovač. Glume: Petra Radin, Filip Detelić i Mario Kovač.

Grašak na zrnu kraljevne ove subote u Griču!

Draga publiko,

najizvođeniju predstavu kazališta Tvornica lutaka "Grašak na zrnu kraljevne" u režiji Anice Tomić, pogledajte ove subote, 10. listopada na Sceni Grič, Jurišićeva 6. Kroz ovu čarobnu priču vode vas Mario Kovač i Petra Radin. Početak je u 11 sati.Cijena ulaznice je 25 kn, a rezervacije su moguće na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i 091 524 2323.

Andersonova poznata bajka ovdje je ispričana s gledišta maloga Graškića. U priču su uvedena i dva nova lika iz sadašnjosti – Kuki, kuhar i plemenita Brižit, koja zbog velike «rupe u želucu» mora jesti svakih pola sata. Kako je došlo vrijeme za novi obrok, kuhar se požurio skuhati rizi-bizi, i iz konzerve je pritom ispalo jedno zrno graška. Bio je to onaj stari grašak, koji je prošao sve i svašta – od sušenja, zimnice, pa sve do posljednje mode – konzerviranja; onaj grašak na kojemu je spavala kraljevna. Da, upravo je on taj koji je dokazao da je kraljevna prava. Na koji način? Kako grašak može biti tako važan?

Read more ...

Životinjsko carstvo otvara sezonu u Tvornici lutaka!

 Draga naša publiko, velika i mala,

hvala što ste s velikim (ne)strpljenjem dočekali našu novu kazališnu sezonu. U subotu, 3. listopada počinjemo s predstavom "Životinjsko carstvo" u kojoj vas željno iščekuju galeb Stipe, panda Amanda, lav Leopold, krokodil Kroko i žirafa Gracija. Predstava počinje u 11 sati.

Glume: Lara Škrinjar i Marko Hergešić

Cijena ulaznice je 25 kn, možete ih rezervirati na broj 098 451 095, 091 524 2323 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vidimo se u subotu, mi jedva čekamo!!!!!!

Read more ...

Tvornica lutaka na Floraartu!

Još smo tu, iako nismo fizički tamo gdje ste vi navikli da inače jesmo:) Od 25. do 31. svibnja, na međunarodnoj izložbi cvijeća Floraart na Bundeku, možete pogledati čak 7 predstava Tvornice lutaka i to potpuno besplatno. Odlučite se što ćete gledati, najbolje bi bilo sve, zar ne i pravac Bundeka. Možete autom, tramvajem, busom, biciklima, pješice, ma kako vam god odgovara.

Vidimo se i nadamo se da ćete uživati u predstavama i cvijeću!

home
trazi
trazi
trazi
trazi
trazi